0 producten (0,00€)
Bekijk winkelwagen

Instaprint.be Online Printshop

Bestellen waar en wanneer u het wilt
De stempel " internetdrukker " wordt ons vaak gegeven, maar dat is niet helemaal de waarheid. Via ons internetportaal willen wij u de mogelijkheid geven te oriŽnteren of te bestellen wanneer u dat wilt. Dit als aanvulling van onze totaalservice, die wij onze klanten graag bieden. Maar heeft u ons liever aan de telefoon, of spreekt u uw wensen liever persoonlijk uit, dan helpen wij u graag. Zie ons als uw lokale communicatiepartner, maar dan met een voordeur die 24 uur per dag geopend is en met de prijzen van een groothandel.

Uw partner voor kleine en grote oplagen
Instaprint.be werd in het leven geroepen met als missie een online antwoord te bieden aan de vraag naar snel geleverde drukwerken van hoge kwaliteit in kleine alsook grote oplagen. Door de ontwikkelingen in de drukwerkmarkt heeft Instaprint.be zich door de jaren omringd met de beste productiepartners om het gehele gamma aan drukwerken te kunnen aanbieden bij de klanten. Door onze orders voor offsetdrukwerk te bundelen en op de juiste posities uit te besteden en te begeleiden, kunnen wij onze prijzen zeer scherp houden. Prijzen die in vergelijking met andere aanbieders van soortgelijke diensten en producten veelal tot wel 40% goedkoper kunnen uitkomen.
Kleinere oplagen en digitale drukwerken worden in huis geprint en afgewerkt om zo spoedbestellingen binnen enkele uren de deur uit te krijgen indien nodig. Instaprint.be is daarom uw totaalpartner voor al uw drukwerken.

Onze missie naar u
De missie van Instaprint.be Online Printshop is de businesspartner te zijn voor adverteerders in het Midden- en Kleinbedrijf, die in de breedte ondersteund en ontzorgd willen worden door het (online) aanbieden van een uitgebreide set van producten en diensten ten behoeve van de realisatie van de meest effectieve en efficiŽnte communicatie met hun klanten.


Welkom bij Instaprint.be online Printshop, uw professionele communicatie partner.
Uw Account
Klantenservice
info@instaprint.be
Hoe betalen

Transport

Uw bestelling wordt
GRATIS geleverd
Thuis of op kantoor
Algemene Voorwaarden | Instaprint.be