0 producten (0,00€)
Bekijk winkelwagen

Folders

Folders zijn gevouwen flyers. Het worden dan brochures die uit meerdere 'luiken' bestaan. Bij het formaat kiest u het eindformaat dat u wilt. Als u bijvoorbeeld een A4 in 2 gevouwen wilt bestellen, dan is het eindformaat A5. Dan kiest u bij het formaat A5 en bij de vouwmethode voor de afgebeelde tweeluik.

Folders vanaf 250 grams worden bij ons eerst gerild, dat zit in de prijs inbegrepen. Na het rillen worden ze machinaal gevouwen Het eerst rillen van zo'n zwaarder papier, voorkomt dat het papier gaat open breken op de vouwlijnen. We beschouwen dit als een extra service zonder dat je daar meer voor moet betalen.

Onder 'folders' verstaan we drukwerk tot 250 gr/m². Wil je toch nog zwaarder papier, dan kan je eens een kijkje nemen bij de postkaarten. Daar zijn ook wat mogelijkheden naar gevouwen kaarten toe.
Productie

vanaf wd
De productietermijn is afhankelijk van het printmedia u kiest, en van eventuele opties. Het correcte productietermijn vind u terug in de prijzenkolom, per printmedia. Als u kiest voor levering, moet u rekening houden met de levertermijn, voor België is dit 1 werkdag.

Indien gewenst kan de productietermijn verminderd worden, door de optie spoed aan te duiden, hiervoor wordt wel een spoedkost aangerekend. Een spoedtermijn wordt altijd nagekeken door 1 van onze medewerkers of deze haalbaar is.

Glanzend gestreken kunstdrukpapier wordt voorzien van een gesatineerde strijklaag. Satineren is het nabewerken van het papier na de productie in een satineerkalander en wordt ook wel kalanderen genoemd. Daarbij loopt de papierbaan door een aantal walsen van verschillende hardheid en materiaal. Dit zogenaamde strijkeffect zorgt ervoor dat het oppervlak van het papier egaler wordt en meer glanst. Glanzend kunstdrukpapier is dé papiersoort voor briljante kleurresultaten.
Het karakter van mat gestreken kunstdrukpapier garandeert een beeldweergave zonder reflecties, contrastrijke kleurweergave en een uitstekende leesbaarheid. Mat kunstdrukpapier wordt graag toegepast voor discreter drukwerk met een luxe uitstraling.
Prijsberekening drukwerk
Totale prijsberekening
Drukwerk
 excl. Btw
 €
0,00
Textiel
 excl. Btw
 €
0,00
Polsbandjes
 excl. Btw
 €
0,00
Gadgets
 excl. Btw
 €
0,00
Belettering
 excl. Btw
 €
0,00
 € excl. Btw
0,00
 € Btw
0,00
 € incl. Btw
0,00


Algemene Voorwaarden | Instaprint.be