Hallo, drukwerk-zoeker

Helaas, de website van Instaprint bestaat niet meer. Wat ooit startte als digitale drukkerij in Leopoldsburg, werd na verloop van tijd ge´ntegreerd in drukkerij Akopi in Mol en nu gaat de naam Instaprint dus verdwijnen. Maar niet getreurd, je vindt het volledige aanbod terug op ons andere verkoopkanaal www.maxevent.be

Het aanbod van Instaprint is altijd hetzelfde maar beperkter geweest dan dat van Maxevent. Het had dan ook nog weinig zin om de twee websites actueel te houden. Voortaan kunnen we al onze energie concenteren in het uitbreiden en verbeteren van maxevent.be

Uw account gegevens, bestaande bestellingen en facturen worden mee overgenomen naar maxevent.be.
Mocht je hierover nog vragen hebben mag je ons altijd contacteren op 014/23.66.50 of via info@instaprint.be

naar maxevent.be
naar schoolkalender.eu
0 producten (0,00€)
Bekijk winkelwagen


Hallo, wij zijn instaprint.

Wij drukken zowel klein formaat als groot formaat. En met onze webshop bieden we voorlopig nog slechts een gedeelte aan van al wat bij ons mogelijk is. Daarom stellen we graag de belangrijskte van onze machines voor, zodat je een beter zicht krijgt op waar wij je mee zouden kunnen gaan helpen.


SEI productie laser
SEI productie laser

Hier zijn we bijzonder trots op. Met deze laser van Europese makelij kunnen we kleine tot middelgrote oplages drukwerk in een speciale vorm laserstansen zonder daarvoor een kapvorm te moeten laten maken. Met een vector-tekening hebben we voldoende. Volledig digitaal dus en daarmee perfect passend binnen onze firma.


Xerox 770i en Konica Minolta C6000
Xerox 770i en Konica Minolta C6000

Voor het kleinere formaat van drukwerk (tot A3) maken we gebruik van 2 machines. MEest recent hebben we de Xerox toegevoegd ter aanvulling van ons Konica toestel.
Naamkaartjes, flyers, A3 affiches, kalenders, inkomtickets, communiekaartjes zijn typische voorbeelden van wat we op deze machines drukken.


Roland VS-640
Roland VS-640

Met deze print&cut kunnen we grootformaat prints verzorgen en eventueel ook contour snijden. We maken hiermee onder andere spandoeken, stickers, baanaffiches, muurstickers, transfert prints voor textiel, enz.


En daarnaast uiteraard nog tal van afwerkingstoestellen:
- klein drukwerk: lamineren, perforeren, rillen, plooien, hotfoil, lijmbinden, wire-o, ...
- groot formaat: omzomen en ringen schieten bij spandoeken, lamineren van stickers, ...

Uw Account
Klantenservice
info@instaprint.be
Hoe betalen

Transport

Uw bestelling wordt
GRATIS geleverd
Thuis of op kantoor
Algemene Voorwaarden | Instaprint.be